Concierge Corporativ

Compania dvs. are nevoie de ajutor profesional în rezolvarea problemelor? Atunci, serviciul de concierge corporativ este ceea de ce aveți nevoie.
AVANTAJE

Ritzy Concierge - o recunoaștere la nivel înalt în toate aspectele legate de activitatea companiei, fie că este vorba de servicii pentru clienți la domiciliu sau la locul de muncă. Programele noastre de concierge corporativ, tot mai des sunt recunoscute ca îmbunătățiri eficiente pentru companii, corporații și alte organizații, care au nevoie de îmbunătățirea vieții personale și profesionale, a celor care colaborează cu ei, fie că este vorba de clienți, angajații sau unii și alții. În plus la avantajele evidente pentru clienți și angajați, Ritzy Concierge vă oferă programe de concierge corporativ care pot fi implementate în cadrul organizației.

De la catering a adunărilor generale, până la deservirea acționarilor, specialiștii noștri vă vor ușura viața planificând și coordonând fiecare aspect al afacerii dvs. Întâlnirea delegațiilor, motivarea angajaților, programe de fidelizare a clienților, programe de concierge la domiciliu, asistență virtuală și multe altele. sunt doar câteva dintre aspectele pe care Ritzy Concierge le poate îmbunătăți. Indiferent de necesitățile companiei dvs., programele de concierge corporativ pot oferi o gamă largă de soluții corporative. Contactați-ne azi pentru a obține o ofertă.

La Ritzy Concierge, noi creăm soluții pentru a gestiona responsabilitățile personale cu o eficiență maximă, economisind timpul, energia și resurse angajaților dvs. Serviciul de concierge este un sistem de motivare și încurajare, pe care multe organizații le întreprind pentru a crea un personal mai fericit și mai productiv.

Cîteva dintre modalități, prin care programele noastre corporative pot aduce beneficii angajaților și angajatorilor:

 • Creșterea satisfacției și motivației angajaților
 • Creșterea productivității și eficienței angajaților
 • Un instrument inovator pentru recrutarea și reținerea talentelor

Angajatorii înțeleg, că un echilibru eficient între muncă și viață contribuie la creșterea productivității, și în Ritzy Concierge, aplicăm serviciile de concierge, pentru a ajuta la îmbunătățirea eficienței afacerii și a performanței angajaților. Programele noastre oferă angajatorilor rezultate vizibile, prin suportul forței de muncă și oferind angajaților timpul prețios.

Serviciile de concierge corporativ Ritzy Concierge oferă beneficii creative și flexibile pentru a dezvolta nevoile angajaților dvs. Indiferent de dimensiunea și complexitatea sarcinilor, angajații dvs. pot accesa echipa noastră de concierge 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Ca o companie, Ritzy Concierge înțelege nevoia de a consolida relațiile cu clienții pricipali, ceea ce este un motiv pentru care companiile preferă să participe în programul de concierge corporativ. Similar cu programele de motivare a angajaților, serviciile de concierge corporativ pot deservi cu diverse scopuri, de la reținerea clienților până la crearea relațiilor de afaceri pe termen lung. Unele dintre beneficiile pe care companiile le pot aștepta de la un concierge corporativ includ, dar nu se limitează la:

 • Dezvoltarea unui model de cooperare cu clienții
 • Promovarea scopurilor afacerii
 • Contribuție financiară
 •  Reținerea clienților
 • Integritatea și influența mărcii
 • Soluții personalizate pentru clienți

Ritzy Concierge înțelege că fiecare companie este unică, și, prin urmare, programele noastre corporative sunt concepute special pentru fiecare client. Unele dintre programele de concierge corporativ, pe care noi le susținem includ, dar nu se limitează la:

 • Concierge Virtual - orice întrebări și suport pentru clienți ce se efectuează la distanță, prin telefon, e-mail și sitel web.
 • Concierge pe loc - orice informație și suport pentru clienți, efectuat la fața locului, unde îi este convenabil clientului și adăugător prin telefon, e-mail și site web.

Fiecare aspect al programului de concierge corporativ poate fi configurat pentru a se potrivi nevoilor unice ale fiecărui dintre clienții noștri. Opţiunile particularizate includ, dar nu sunt limitate la:

 • Branding sau lipsa acestuia*
 • Soluții de marketing unice și corporative, de exemplu, carduri de membru pentru utilizatori
 • Organizarea și desfășurarea evenimentelor
 • Întâlnirea delegațiilor
 • Evenimente corporative;
 • Expoziții;
 • Evenimente private;
 • Prezentarea de noi produse, showroom-uri, convenții și multe altele.

* Lipsa branding-ului nostru, înseamnă, că noi oferim o oportunitate exclusivă de a vinde serviciile noastre sub brandu-ul dvs.

Experții din Concierge Ritzy contribuie ca cele mai populare celebrități din lume să devină fața mărcilor dvs. Nu ratați această ocazie unică.

În lista de parteneri strategici ai companiei, sunt producători și regizori renumiți, datorită cărora Ritzy Concierge are posibilitatea de a oferi clienților săi, servicii de promovare a oricăror tip de produse în filme - străine, naționale sau chiar Hollywood.

Personalul nostru este format din profesioniști și experți în domeniul lor, care își cunosc și îndeplinesc perfect responsabilitățile. La Ritzy Concierge, ne străduim să oferim tuturor clienților noștri servicii de prestigiu și suport pentru fiecare solicitare. Vă invităm să ne contactați și să experimentați simplitatea și comoditatea de serviciu concierge Ritzy.

Fiind interesați în succesul afacerii dvs. și pregătiți să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, experții noștri de concierge oferă cu mândrie servicii și asistență pentru clienți în toate etapele de cooperare, care reprezintă avantaj față de concurenți. Indiferent de eveniment, fie că e este vorba despre lansarea urgentă a unui produs, sau a unei companii pe piață, fie despre o petrecere programată, clienții noștri primesc servicii la cele mai înalte standarde de calitate, fiabilitate și servicii oriunde în lume.

Cu facilitățile noastre, precum și cu parteneri în străinătate, Ritzy Concierge este un furnizor de servicii premium în domeniul concierge. Specialiștii noștri de concierge sunt disponibili 24 de ore pe zi - 365 zile pe an și vă pot oferi soluții personalizate sau corporative, care răspund tuturor nevoilor dvs. De la apariția unei idei, și până la implementarea etapelor pentru realizarea acesteia, specialiștii noștri vor ține cont chiar și de cel mai mic detaliu, pentru a-și îndeplini obligațiile și serviciul de concierge.