Despre noi

Aflați mai mult despre compania Ritzy Concierge Service și deveniți partenerii noștri pentru toată viața
ISTORIA SERVICIULUI CONCIERGE

Istoria serviciului concierge provine din Evul Mediu, când în castelele aristocraților și cetățenilor bogați, unui valet i-au încredințat un rol și responsabilități speciale. Cuvântul “concierge” provine din limba franceză comte des cierges, și se traduce după sens ca “cel, ce ține lumânările”.

Această persoană trebuia să însoțească stăpânul și oaspeții săi în castel, arătând calea și deschizând ușile. De-a lungul timpului, sarcinile de concierge au devenit mai extinse, și în epoca noastră, reprezentanții acestui serviciu sunt capabili să îndeplinească aproape orice dorință a clientului.

RITZY CONCIERGE SERVICE

Ritzy Concierge Service a devenit primul serviciu de acest tip în Moldova! 
Noi suntem cei, care deschid toate ușile pentru dvs. și oferă soluții la toate problemele, chiar și cele neobișnuite, pentru a face viața a unei persoane ocupate și a familiei sale cât mai confortabilă 7/24.

Lista serviciilor pe care le putem furniza este teoretic inepuizabilă. Aceasta este limitată doar de imaginația clientului. Exclusivitate, lux, soluții inovatoare, profesionalism, servicii de înaltă calitate și servicii de concierge de clasă internațională - acestea sunt principiile pe care se bazează compania noastră.

DE CE NOI?

"Asistenții universali" vor rezerva pentru dvs. biletele de zbor de care aveți nevoie, vor găsi cele mai interesante excursii, vă pregăti programe SPA, vor rezerva cea mai bună masă în restaurant sau VIP la o petrecere privată. Festivaluri muzicale și de film, jocuri sportive și campionate, carnavaluri, premiere de film, spectacole de modă ale unor designeri renumiți, concerte, opere, expoziții - toate acestea subt posibile dacă aveți încredere în serviciul profesionist de concierge.

SOS-HELP? Venim! Scrupulos, zi de zi, an de an, fără a atrage multă atenție, Ritzy Concierge face viața clienților noștri dragi mai bună, mai ușoară și mai liniștită. 
Sunteți cu noi? Bine ați venit.
Suntem alături... ceea ce înseamnă că Dvs. nu mai trebuie să vă gândiți la detalii...

 

ПРЕИМУЩЕСТВА
"On the other hand, we denounce with righteous indignation and dislike".
ЧАСЫ РАБОТЫ 24/7
365 ДЕНЕЙ В ГОДУ
ПРЕМИАЛЬНОЕ
КАЧЕСТВО
ПОЛНАЯ
КОНФИДЕНЦИАЛЬНОСТЬ