Evenimente VIP

Vom organiza toate evenimentele de neuitat, și vor rămâne pentru mult timp în amintiri
AVANTAJE

Ritzy Concierge oferă VIP acces la Covorul Roșu, și de asemenea, invitații VIP la unele dintre cele mai ultra-exclusive activități și evenimente din întreaga lume. Prin colaborarea cu mii de parteneri internaționali, Ritzy Concierge poate oferi clienților acces la diferite petreceri, cum ar fi Premiile Emmy, Globul de Aur, Oscar, inaugurările prezidențiale și multe altele. Ritzy Concierge, fiind lider în Moldova în domeniul serviciilor de concierge și al managementului al stilului de viață, este specializat în furnizarea de acces la evenimente exclusive VIP din întreaga lume.

 

Clienții care doresc să rezerve accesul la orice eveniment VIP vor primi, de asemenea, acces 24/7 la specialiștii noștri de concierge care vă pot ajuta cu rezervările legate de eveniment. Clienții noștri pot fi siguri că toate biletele oferite de Ritzy Concierge sunt autentice și sunt procurate direct de la branduri, promotori și organizatori de evenimente. Deoarece, accesul la anumite evenimente este limitat și/sau dificil, trebuie să contactați specialiștii noștri cât mai curând posibil, înainte de eveniment pentru a vă asigura că aveți acces VIP.

 

Ritzy Concierge oferă acces VIP la toate show-urile mondiale și renumite de branduri de modă, evenimente din întreaga lume. Prin relații cu mii de parteneri internaționali, oferim acces la evenimente cum ar fi colecțiile de primăvară / vară, toamnă / iarnă, Ready To Wear & Haute Couture din New York, Londra, Milano, Hong Kong Fashion Week și multe altele. Ritzy Concierge este specializată în furnizare de acces la evenimente exclusive, evenimente VIP de modă, și evenimente VIP din întreaga lume, care atrag designeri de top, modele și cumpărători.

Ritzy Concierge este mândru să ofere clienților acces VIP la aproape orice premieră de film din întreaga lume. De la festivaluri de film până la spectacole în Hollywood. Ritzy Concierge vă va oferi bilete cu ajutorul partenerilor săi internaționali din întreaga lume. Procurând bilete și serviciile Ritzy Concierge, vă asigurăm accesul la diferite premii mondiale, indiferent unde se află în lume.

Ritzy Concierge este un furnizor de servicii de concierge, și are acces la mii de evenimente sportive internaționale, oferind bilete, acces la evenimente VIP pentru orice activitate sportivă din întreaga lume. Fie că este vorba de turneul mondial de tenis sau Cupa Mondială, Ritzy Concierge este prima alegere dvs. atunci când doriți bilete și acces VIP la evenimente de o clasă înaltă.

Ritzy Concierge oferă clienților acces VIP, precum și acces general la concerte și la festivalurile de muzică din întreaga lume. Biletele pentru concerte sunt disponibile pentru multe evenimente, care includ nenumărate concerte de diferite genuri, cum ar fi Pop, Rock & Country, R & B / Hip-Hop, Latin, Jazz și Blues. Ca lider în Republica Moldova în domeniul procurărilor de bilete și a serviciilor de concierge, Ritzy Concierge este specializat în furnizarea accesului la numeroase festivaluri muzicale la nivel mondial, cum ar fi Untold, Rock in Rio, Voodoo Experience, Festivalul Glastonbury și altele.

Programele de parteneri oferite de compania noastră oferă clienților din întreaga lume o primire călduroasă și oferă acces la evenimente mondiale, și informații despre evenimentele planificate în lume. Împreună cu portofoliul nostru impresionant de evenimente de lux, Ritzy Concierge de asemenea oferă acces la lista VIP și invite-only din întreaga lume. La Ritzy Concierge, suntem specializați în evenimente exclusive, care răspund așteptărilor și stilului de viață al clienților noștri. Dacă doriți să participați la orice eveniment, oriunde în lume, contactați-ne și aflați cum puteți obține biletele dorite.

Specialiștii Ritzy Concierge se află pe prim plan în domeniul organizării de spectacole, concerte, distracții, excursii în culise, și sunt chiar gata să vă organizeze un tete-a-tete cu o celebritate!